Podpořit

Výroční charitativní koncert

Dne 29. listopadu 2017 proběhl třináctý ročník Vánočního charitativního koncertu nadačního fondu Srdce na dlani. Tento ročník byl oproti předchozím výjimečný tím, že v letošním roce nadační fond Srdce na dlani slaví 15 let svého fungování. Večer zahájila patronka nadačního fondu Jitka Kocurová, která hosty v sále přivítala a zakladatel nadačního fondu Vítek Šubert shrnul úspěšných 15 let činnosti. Poté již předal moderátorské žezlo Pavlu Andělovi, který slavnostním večerem provázel.

V průběhu večera v Národním domě na Vinohradech čekala na hosty řada překvapení. Se svým pěveckým či tanečním vystoupením se představily děti z pěti dětských domovů, nad kterými drží nadační fond patronát (Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá, Zruč nad Sázavou). Práce a aktivity nadačního fondu byly představeny prostřednictvím krátkých videí a celý večer podtrhovala efektní podiová show.

Po závěrečném přípitku a přání mnoha úspěchu v letech budoucích nejen zástupcům nadačního fondu a významným partnerům, ale především těm, kterých se celý večer týkal nejvíce – dětem z dětských domovů – již patřilo podium oblíbené slovenské kapele NoName, která svým vystoupením podtrhla a završila tento krásný večer. 

Srdce na dlani je již tradičním článkem v oblasti pomoci dětským domovům a díky tomu jsme měli možnost přivítat na našich akcích osobnosti jako jsou Leoš Mareš, Petr Hapka, Michal David, Tomáš Klus, Monika Absolonová, David Kraus, Diana Kobzanová a kapelami NoName, Portless, Mandrage, Buty aj. 

Obrovské díky patří společnostem, které nadační fond dlouhodobě podporují – DELL EMC, ADASTRA a DNS. Vánoční charitativní koncert by se neuskutečnil bez podpory generálních partnerů koncertu – společnosti DELL EMC, Adastra a CZ.NIC a hlavního partnera – spol. DNS.

Během večera bylo pomocí aplikace daruj.srdcenadlani.cz přislíbeno neskutečných a úžasných 368 560,- Kč. Všem dárcům srdečně děkujeme!!!

Fotogalerie od Petra Marhoula:

Náhled fotografií od Petry Sinecké:

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům