Podpořit

Vyhlašování MP – Tvrz Hummer

Poslední předprázdninovou sobotu jsme strávili s dětmi z dětských domovů a dobrovolníky z partnerských firem v pražské Tvrzi HUMMER.

Po příjezdu na nás čekal usměvavý tým Tvrzi HUMMER a spousta zábavy pro malé i velké (karaoke, skákací hrad, trampolína, lukostřelba, hladový rytíř, gladiátor, sumo ring, jízda na koních aj.). Dopoledne jsme zasvětili slavnostnímu vyhlášení Motivačního programu za druhé pololetí tohoto školního roku, kterým nás již tradičně provedli Vítek Šubert a Jitka Kocurová. Pěti nejúspěšnějším dětem jsme navíc předali mimořádnou odměnu v podobě nového mobilního přístroje LENOVO, které dětem laskavě věnoval náš dlouholetý podporovatel Petr Plodík.

Po dobrém obědě odstartovala odpolední zábava. Celý den se nesl v ARMY duchu a o adrenalin nebyla nouze. Děti a dospělí se projeli na speciálně upraveném terénním polygonu na korbě vojenského speciálu Humwee a v civilní verzi legendy HUMMER H2. Na polygonu zdolali nejrůznější pasti v podobě náklonů, brodů a překážek a kdo stále neměl dost, projel se na speciální dráze na čtyřkolce.

Část odpoledne byla věnována otestování znalostí dětí formou naučné stezky „Po stopách historie“, jejíž součástí bylo také plnění jednoduchých úkolů a kvízů.

Po celý den děti sbíraly groše za plnění určených úkolů, které poté mohly proměnit v jednom z řemeslných domků za vybrané hračky (favoritem byl jednoznačně hit poslední doby „fidget spinner“), kosmetiku a nejrůznější doplňky.

Na závěr dne byl vyhlášen vítěz týmové soutěže – dětský domov z Krásné Lípy, který si odvezl nejen spoustu prima zážitků, ale také XBOX 360, který dětem z řad společnosti DELL zajistil náš dlouhodobý dobrovolník Michal Seifert.

Děkujeme všem, kteří se tohoto báječného dne zúčastnili, Petrovi Plodíkovi za darování mobilních přístrojů a především pak týmu z HUMMER Centra v Praze 9, kteří se o nás celý den nejen obětavě starali a vytvořili perfektní zázemí a podmínky pro naši tradiční akci, ale také poskytli velmi výraznou slevu ze svých služeb jako sponzorský dar dětem z dětakých domovů!

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům