Podpořit

Vyhlašování motivačního programu na Zámku Loučeň

V neděli 26. června se partnerské domovy nadačního fondu Srdce na dlani – Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá a Zruč nad Sázavou – zúčastnili historicky prvního společného vyhlašování Motivačního programu v prostorách krásného barokního Zámku Loučeň!

Ačkoliv od ranních hodin obloha slibovala vytrvalý déšť, oblaka se nakonec protrhala a celý bohatý program děti i dospělí strávili v příjemném teplém letním dni! Celý den měl velmi bohatý program, kterým všechny zúčastněné provedla již tradiční moderátorská dvojice Jitka Kocurová a Vítek Šubert.

Na děti čekalo vyhlášení Motivačního programu, a to tentokrát pro všechny DD společné! Oceněné děti kromě si kromě tradiční poukázka hotovosti (200Kč) mohly vybrat z mnoha zajímavých dárků od partnerů nadačního fondu, kterým za tyto děti srdečně děkujeme!

Na dětské domovy a jejich malé a mladé obyvatele čekalo také velké překvapení – předání notebooků od společnosti Huawei, a to v celkové hodnotě 228 584 Kč! Oceněny byly také čtyři děti, které obdrželi svůj první vlastní notebook za dlouhodobou, pravidelnou a intenzivní účast v projektech nadačního fondu! Notebook si odvezli – Patrik z Tisé, Dominika z Krásné Lípy, Daniel z Litoměřic a Nikol z Černé vody! Gratulujeme! Společnosti Huawei a jmenovitě její PR ředitelce, paní Helen Wang, srdečně děkujeme!

Po vydatném obědě následovala individuální soutěž, a to v prostorách rozlehlého zámeckého parku. Dílčí úkoly byly dobové, vše připraveno k výročí 700 let od narození Karla IV. Děti si tak vyrobily vlastní erb, zasřílely si z luku, prohlédly si dravce, projely se na koni či si vyzkoušely rytířské brnění. Součástí soutěže bylo také úspěšně projít zámeckými labyrinty nebo odpovědět na dobový kvíz.

Po vyhodnocení hlavní soutěže proběhlo také vyhlášení fotografické soutěže pod křídly dobrovolníků ze společnosti DELL. Hlavní cenu – skvělý fotoaparát – získal Daniel z Tisé! Gratulujeme a přejeme dobré světlo!

Celý den, který si děti i dospělí velmi užili, byl nebyl realizovatelný bez partnerů nadačního fondu a bez mnoha dobrovolníků! Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili a pomohli, děkujeme samozřejmě také všem partnerům, kteří věnovali rozličné dary a hodnotné předměty!

Přejeme všem krásné léto a těšíme se na další shledání s Vám!

– tým nadačního fondu Srdce na dlani –

Galerie SND:

 Galerie – foto Honza:

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům