Podpořit

Vyhlašování motivačního programu

Vyhlašování motivačního programu

Pravidelné pololetní vyhlašování motivačního programu v dětských domovech je v plném proudu!

 

Ve středu 10. února navšívili DD v Tisé Vítek, Petr a Jitka, předali nejen poukázky vyhodnoceným, ale dovezli dětem také pěkné a hodnotné ceny! Nejlépe se z Tisé umístil Patrik a s bodovým ziskem 258 bodů, obsadil první místo a získal 1 200 Kč! Gratulujeme!

Fotogalerie:

 

Téhož dne se konalo vyhlášení i v DD v Litoměřicích, a to za účasti Jirky, Lucie a Michala. Z jedenácti umístěných dětí a dospívajících nejvyšší příčku obsadil Michal se ziskem 263 bodů! Zvláštní cenu nadačního fondu Srdce na dlani obdržela Esmeralda, a to za pravidelnou dlouhodobou účast v projektu Stipendia – stylový tablet Acer od HC Sparta Praha! Všem oceněným patří naše srdečná gratulace!

Fotogalerie:

 

V úterý 16.2. jsme vyhlásili výsledky motivačního prograqmu také v DD v Krásné Lípě. Oceněno bylo devět dětí a dospívajících, kteří se umístili pouze na třetím místě. Ale díky často zhoršenému prospěchu v pololetní to bylo ocenění spravedlivé. Doufáme tedy, že děti v nadcházejícím půlroce zaberou a známky i motivační program bude zdobit více jedniček! Za účast děkujeme Lucce, Petrovi a Katce z DNS!

Fotogalerie:

 

V pondělí 22.2. jsme navštívili DD v Černé Vodě, kde jsme kromě vyhlášení patnácti umístěných v motivačním programu měli milou povinnost ocenit také Filipa a Mirku za důsledné a dlouhodobé plnění projektu Stipendia! Odměnou jim byly špičkové tablety od našich partnerů DNS a O2! Nejlepšího umístění v motivačním programu dosáhla Nikola U. a kromě zasloužené odměny 1200 Kč si mohla vybírat jako první z mnoha hodnotných dárků, kterým kraloval nový mobilní telefon. Všem oceněným srdečně gratulujeme!

Fotogalerie:

 

Posledním navštíveným domovem vyhlašování motivačního programu v tomto pololetí byla ve středu 24.2. Zruč nad Sázavou. Uděleno bylo 5 třetích míst, rozdali jsme také pěkné ceny, o které byl mezi dětmi velký zájem! Nejlépe umístěnou se stala Iveta! Závěrečný den pololetního vyhodnocení jsme si velice užili, ve Zruči je vždy velmi milá atmosféra a jak je patrné z fotek, i Pavel se stal velmi oblíbeným návštěvníkem domova! Kromě Pavla poděkování za účast patří samozřejmě také Andree! Oceněným gratulujeme a těšíme se na úspěchy v dalším pololetí!

Fotogalerie:

1160

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům