Podpořit

Vydařená akce pro děti ve Stájích Trojan na Šeberově!

Vydařená akce pro děti ve Stájích Trojan na Šeberově!

V sobotu 14. června se ccá 70 dětí z našich dětských domovů spolu s dětmi z pražských Klokánků zúčastnili velmi vydařené celodenní akce, která byla uspořádána Monikou Novákovou ve Stájích Trojan na  Šeberově.

trojan

Na děti čekal bezvadně připravený program, příjemné prostředí a bezedný catering 🙂 Po příjezdu autobusů byly děti moderátory v dobových kostýmech rozděleny do týmů, ve kterých po zbytek dne soutěžily o zajímavé ceny a diplomy. Na rozsáhlých pozemcích stájí byly rozmístěny stanoviště, kde týmy pod dozorem patřičně dobově ustrojených dohlížitelů plnily úkoly, jako např. rýžování zlata, jízdu na koni,chůzi po laně,  střelbu z luku a mnoho a mnoho dalších. Po bloku soutěží vždy následoval čas pro občerstevní a pro shlédnutí velmi vydařených ukázek jezdeckcých disciplín, které snad ani nejde beze zbytku vyjmenovat, tedy jen namátkou: parkur, akrobacie dětí, tango tanečnice a chlapce na koni, synchronizovaná jízda v krásných kostýmech  a mnoho a mnoho dalších. Zlatým hřebem dne byl po odměnění týmů dobový turnaj mezi vikingy a valkýrami, kde malí i velcí diváci mohli ocenit bravurní jezdecké výkony, dobové kostýmy a soutěže v dobových disciplínách. Program uzavírala naprosto fascinující volná drézůra koní. V průběhu dne nechyběla také ukázka práce jízdní policie Městských střážníků z Prahy, jízda v kočáře, ukázka lasování a precizního ovládání biče, možnost vyzkoušet si podkovářské umění, malování na obličej, nafukovací skákací hrady, trampolína, ukázka hasičského auta, vlci, velcí hadi, mnoho domácích zvířat i zvířátek a jistě ještě výčet není kompletní.

Program byl skrátka nabitý k prasknutí, dětem se dle jejich vlastních slov velice líbil, o čemž svědčí jejich pozornost až do šesté hodiny podvečerní a nadšené povzbuzování účinkujících!

Nadační fond Srdce na dlani by velmi rád tímto poděkoval především autorce, organizátorce, hlavní koordinátorce a duši celé akce, slečně Monice Novákové za přizvání k účasti na této akci, dále také Stájím Trojan, tedy paní Trojanové, její rodině, zaměstancům a kolegům za náročné přípravy a realizaci dne; všem malým i větším jezdkyním a jezdcům, kteří předvedli skutečně nevšední a velmi atraktivní výkony; dobrovolníkům ze společností IBM, ČSOB a Avnet, kterých bylo na akci velmi mnoho a kteří pomáhali s čímkoliv, co bylo potřeba; cateringu, který po celý den zajišťoval občerstevní a nápoje pro všechny účastníky i personál; Městské policii Praha a Hasičskému záchranému zboru a také všem dárcům a dárkyním, bez nichž by tato akce nemohla vzniknout, zkrátka všem těm bezvadným lidičkám, kteří se ve svém volném čase podíleli na náročných přípravách a realizaci bezvadné akce, která všem zůčastněným přinesla den plný nezapomenutelných zážitků!

Nadační fond Srdce na dlani také děkuje svým dlouhodobým partnerům Jitce Kocurové a hráčům Karlu Pilařovi a Martinu Procházkovi a PR manažerovi Tomáši Zetkovi z HC Sprata Praha, kteří se akce zúčastnili, uspořádali autogramiádu a dovezli dětem mnoho plakátů a propagačních materiálů!

Velké poděkování patří také sponzorům akce, společnostem:

  • Stáj Trojan – pronájem areálu, jízda v kočárach, jízda na koních a mnoho dalšího zdarma

  • Avnet – darováno 30.000Kč

avnet

  • ITS – darováno 30.000Kč

ITS

  • Pivovary Lobkowicz – veškeré nápoje na akci zdarma

pivovary-lobkowicz

  • Go Parking – Parkování u letiště Václava Havla – darováno 30.000Kč

go parking

  • EB services – darováno 30.000Kč
  • Bioderma – darováno 30.000Kč

bioderma

  • Document services – veškeré tisky pro akci zdarma

 

Velké poděkování patří také dobrovolníkům, kteří se na přípravě a organizaci celé akce podíleli:

Jana Václavková, Lucia Nemčíková, Lenka Vraná, Jan Mikolášek, Jiří Hron, Kateřina Bajerová, Daniel Beneš, Dita Kostrhonová, Jiří Skoumal, Sergey Papin, Andrea Koudelová, Martina Kocourková, Zuzana Kocmaníková, Anna Borovská, Jan Ženíšek, Radka Horáková, Petr Kváč, Kateřina Hawlová, Jakub Šimek, Hana Charvátová, Daniela Zárubová, Petra Cimburková z IBM a mnoho dalších zaměstnanců IBM , kteří přispěli finančne, Adam Böhm, David Kusák, Tomáš Zilvar, Tomáš Vala, Ondřej Michalčík, Michal Sabol, Richard Černý, Jakub Ďuriga, Rastislav Rusinko z ČSOB, Filip Pavlíček z Avnetu

Děkujeme, že skutečně máte SRDCE NA DLANI!

Fotogalerie z akce:

178

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům