Podpořit

Víkend na Benecku se SND

Víkend na Benecku se SND

Děti z dětských domovů Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá a Zruč nad Sázavou strávily, samozřejmě spolu se svými tetami a strejdy, lyžařský víkend na Benecku v Krkonoších!

Od pátku 19.2. do neděle 21.2. strávili děti i vychovatelé z DD, lidé z nadačního fondu Srdce na dlani a také dobrovolníci super víkned na Benecku v Krkonoších! Ubytování a strava byly zajištěny v Hotelu Kubát přímo u sjezdovky! Páteční večer patřil snowtubingu, sobota už v plném proudu patřila lyžování! Pro nejmenší byli k dispozici dva profesionální instruktoři, ostatní (začátečníky i pokročilé lyžaře) si laskavě „rozebrali“ naši dobrovolníci a v malých skupinkách využívali pro všeobecné lyžařské zdokonalení všech dostupných sjezdovek a vleků! V pozdním sobotním odpoledni se rozthl nebeský pytel se sněhem a po zakončení dne snowtubingem se děti uchýlily do hotelu, kde na ně čekala diskotéka. Ačkoliv do ranních hodin napadlo cca 15cm čerstvého prašanu, nedělní plány zhatil vytrvalý a vydatný déšť. Po obědě a rozdání cen od sponzorů se všichni účastníci rozjeli do svých domovů.

Velké poděkování nadačního fondu Srdce na dlani patří především dobrovolníkům z řad našich partnerských společností DELL, DNS a O2, Rýšovi, Jirkovi, Petrovi, Lucce, Michalovi, Davidovi, Ivanovi, Kubovi, Monice a Lence!

Fotogalerie SND:

Fotogalerie DELL:

Fotogalerie DD Tisá:

1296

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům