Podpořit

Vánoční charitativní koncert NF SND

Ve středu 23. listopadu proběhl v Národním domě na Vinohradech již 12. ročník
Vánočního charitativního  koncertu
nadačního fondu Srdce na dlani.

Vánočního charitativní koncert nadačního fondu Srdce na dlani je již tradiční benefiční akcí zaměřenou na podporu dětí z pěti dětských domovů, nad kterými nadační fond Srdce na dlani drží patronát.

Večer byl zahájen zakladatelem nadačního fondu Vítem Šubertem a patronkou fondu Jitkou Kocurovou. Hostům byla představena činnost nadačního fondu s důrazem na klíčové projekty, které byly realizovány v uplynulém roce.  Děti z pěti dětských domovů (Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá a Zruč nad Sázavou) ve svém vystoupení předvedly svůj taneční i jiný talent. Večerem provázel nadačnímu fondu již mnoho let věrný moderátor Pavel Anděl.

V průběhu celého koncertu měli hosté možnost podpořit nadační fond Srdce na dlani a především dětské domovy zakoupením výrobků dětí z dětských domovů i přímými finančními dary, a to nejen v hotovosti, ale také prostřednictvím DMS či nové aplikace dostupné z titulní strany webu www.srdcenadlani.cz. Celkem bylo vybráno úžasných 218 109 Kč!

Slavnostní předvánoční atmosféru završil podařený koncert kapely PORTLESS a bohatý raut v krásných prostorách Národního domu na Vinohradech.

Nadační fond srdečně děkuje všem dárcům, mecenášům a podporovatelům, protože bez  jejich  pomoci by nadační činnost nebyla možná! Velké poděkování patří generálním partnerům koncertu, společnostem ADASTRA, CZ.NIC a DELL EMC, a hlavnímu partneru koncertu, společnosti DNS.

 LOGA PARTNERI KONCERTU

Fotogalerie – fotograf Josef Bouška

Fotogalerie – fotograf Lukáš Caletka

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům