Podpořit

Vánoční charitativní koncert 2018

ČTRNÁCTÝ ROČNÍK VÁNOČNÍHO CHARITATIVNÍHO KONCERTU NADAČNÍHO FONDU SRDCE NA DLANI

 

 Ve středu 21. listopadu proběhl v Národním domě na Vinohradech již 14. ročník Vánočního charitativního koncertu, již tradiční dobročinné akce, která je zaměřena na podporu dětí z pěti dětských domovů, nad kterými nadační fond Srdce na dlani drží patronát.

Večer byl zahájen patronkou fondu Jitkou Kocurovou a zakladatelem fondu Vítkem Šubertem, moderování se následně zhostil Pavel Anděl, dlouholetý podporovatel nadačního fondu. Hostům byla představena činnost nadačního fondu s důrazem na klíčové projekty, které byly realizovány v uplynulém roce. Děti z pěti dětských domovů (Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá a Zruč nad Sázavou) ve svém vystoupení předvedly svůj taneční i divadelní talent.

V průběhu celého koncertu měli hosté možnost podpořit nadační fond Srdce na dlani, a především dětské domovy, zakoupením výrobků dětí z dětských domovů i přímými finančními dary, a to nejen v hotovosti, ale také prostřednictvím aplikace dostupné z titulní strany webu www.srdcenadlani.cz.

Slavnostní předvánoční atmosféru završilo famózní představení Losers Cirque Company & EN.DRU a bohatý raut v krásných prostorách Národního domu na Vinohradech.

Během večera se podařilo prodejem výrobků a pomocí dárcovské aplikace vybrat úžasných 428 745 Kč!

Nadační fond srdečně děkuje všem dárcům, mecenášům a podporovatelům, protože bez jejich pomoci by nadační činnost nebyla možná! Velké poděkování patří generálním partnerům koncertu, společnostem ADASTRA a DELL EMC, hlavním partnerům koncertu, společnostem CZ.NIC a Maximum Services a partnerům koncertu, společnostem DNS a Youbox.

https://youtu.be/9cBYOQXf_yg

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům