Podpořit

Vánoce v dětských domovech se SND

Vánoce v dětských domovech se SND

Tak, jako každý rok, i letos nadační fond Srdce na dlani plnil dětem ze čtyř partnerských dětských domovů vánoční přání.

Vánoční sbírka probíhá formou vánočního stromu. Děti spolu s vychovateli sepíší seznam toho, co si co by si pod stromečkem přály a zašlou nám jej do nadace. Nadace obdržené seznamy předala partnerským společnostem – Dell, Ness a DNS, kde následně proběhla zaměstnanecká finanční sbírka, z jejíhož výtěžku byly dárky pořízeny. Ve společnosti Telefonica O2 probíhala obdobným způsobem sbírka dárků. Dárky jsou v obou případech pořizovány jmenovitě ve snaze co nejvíce vyhovět přání dětí.

Předávání dárků v domovech se v předvánočním čase účastní nejen lidé z nadace, ale také zástupci partnerských firem. Tak, jako každý rok, bylo předávání dárku vždy velmi milé, plné příjemné předvánoční pohody a bohatého občerstvení, napečeného dětmi, tetami a kuchařkami přímo v dětských domovech! Zaměstnanci společností se mohli osobně seznámit s dětmi, personálem i prostředím domovů, mnohdy v průběhu návštěvy vytanuly nové možnosti další spolupráce či nápady pro nové akce a projekty.

A jakou radost měly děti z obdržených dárků či jak probíhaly návštěvy v domovech můžete shlédnout v následující fotogalerii!

Rádi bychom poděkovali nejen našim štědrým dárcům, ale také dětem a personálu dětských domovů za vytvoření moc milé a příjemné předvánoční setkání!

Návštěva v DD Tisá

Návštěva v DD Litoměřice

 

Návštěva v DD Krásná Lípa

Návštěva v DD Černá Voda

1145

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům