Podpořit

Vánoce s HC Sparta Praha

Vánoce s HC Sparta Praha

Tak, jako každý rok, byly dětské domovy pod patronací nadačního fondu Srdce na dlani pozvány hokojevým klubem HC Sparta Praha na vánoční utkání, tentokrát proti HC Slavia Praha. Na tabuli v závěru zápasu svítilo konečné skore 3:0 ve prospěch domácích a to nebylo jedniné příjemné zpestření celého dne!

Kolem 14 hodiny čekala děti prohlídka na zápas nachystané hráčské šatny a zázemí klubu, následována vstupem k ledové ploše a prohlídkou domácí střídačky.

Poté se děti přesunuly na Letiště Letňany, kde je čekala prohlídka hangárů s výkladem a výstup na řídící věž s názorným představením práce vedoucího letového provozu.

Po návratu na stadion děti nadšeně sledovaly zápas z Game Zone, která byla rezervována výhradně pro ně. K dispozici bylo bohaté občerstvení, navštívit děti přišel i Maskot HC Sparta, který dětem rozdal klubové šály. V přestávkách si děti zasoutěžily na ledové ploše v laser game, tanečníci z Litoměřic předvedli braekdancové vystoupení. O druhé přestávce děti obdržely od klubu HC Sparta Praha velké množství vánočních dárků a Vít Šubert převzal šek na 35.542 Kč!

Galerii shlédněte zde:

Nadační fond Srdce na dlani srdečně děkuje klubu HC Sparta Praha za pozvání, bohatý program a věcné i finanční dary pro děti z dětských domovů!

151

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům