Podpořit

Vánoce 2020

Vánoce 2020
V průběhu posledního týdne se náš nadační Ježíšek vydal do všech 5 domovů pod naším patronátem. Vzhledem k epidemiologické situaci, která v České republice panuje, jsme většinou do poslední chvilky nevěděli, zda se každoroční překrásné vánoční návštěvy uskuteční nebo nikoliv. Ovšem ke všem našim dětem se dárečky dostaly včas.
V některých domovech jsme zvládli i společně posedět, dárky předat osobně a strávit tak příjemné odpoledne. Tam, kde to bohužel možné nebylo, se těšíme na společné lednové setkání.

V pondělí 14. prosince se nadace vydala na velmi milou předvánoční návštěvu dětského domova v Krásné Lípě. Není náhodou, že auto našeho generálního partnera dns bylo plné vánočních balíčků. Ježíšek totiž v sídle právě této společnosti nechal dárečky pro všechny děti z domova již s předstihem.

Ježíšek někdy chodí trochu dříve, to je přeci jasné, je to logisticky náročná záležitost. 😊 V dětském domově ve Zruči nad Sázavou byl přesně týden před Štědrým dnem. Srdce na dlani a generální partner Adastra byli u toho! Očekávání a napětí by se dalo krájet, ovšem radost, při rozbalování těch opravdu nejtajnějších přání, byla naprosto bezprostřední a fantastická.

Na konci třetího prosincového týdne jsme navštívili děti z dětského domova v Litoměřicích. Dovezli jsme jim předvánoční dobrůtky a voucher od společnosti RunCzech na startovné dm rodinných běhů v roce 2021. Děti, jak je obecně známo, běhají moc rády a už teď se moc těší, až porovnají síly s ostatními kamarády z jiných domovů pod naším patronátem. V Litoměřicích si Ježíšek také připravil místnost plnou dárečků. Velké děkujeme patří našemu generálnímu partnerovi DELL.

 

18

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům