Podpořit

Tomáš Klus zazpíval na vánočním benefičním koncertu

Devátý vánoční benefiční večer nadačního fondu Srdce na dlani se uskutečnil 19. 11. v Národním domě na Vinohradech v Praze. Podpořit děti z dětských domovů přišlo na 700 účastníků převážně z oblasti IT.

Letos proběhl již devátý vánoční koncert tentokrát za pomoci společností  CZ.NIC, Dell a Adastra. Svůj podíl na celovečerní akci konané především pro děti ze čtyř dětských domovů měli také generální partneři fondu, kterými jsou Dell a Ness, a nový hlavní partner, společnost DNS.

Celovečerní program nebyl jen o zábavě, ale i o finanční podpoře, kterou mohlo poskytnout téměř 700 hostů. Výtěžek z benefičního koncertu nadačního fondu SND bude totiž použit na vzdělávání, mimoškolní aktivitu a přípravu na vstup do reálného života dětí z dětských domovů.

Příjemným večerem provázel již tradičně moderátor Pavel Anděl, který spolu s členem správní rady SND Vítem Šubertem přivítal hosty a společně pak s výkonnou ředitelkou nadačního fondu Terezou Stopkovou představili dosavadní aktivity a konkrétní úspěchy nejen fondu, ale hlavně dětí, které podporuje.

Poté Pavel Anděl postupně uvedl představení dětí z dětských domovů v Tisé, Černé vodě, Litoměřicích a Krásné Lípě. Mezi jednotlivými hudebními, hudebně-divadelními a tanečními vystoupeními krátce pohovořil  s patronkou nadačního fondu  Jitkou Kocurovou nebo nepřipravenými dotazy zaskočil  hokejisty HC Sparta Praha, kteří již dlouhou dobu fondu pomáhají.

Bohatý program dětí z dětských domovů završil koncert písničkáře Tomáše Kluse, který se dočkal bouřlivého potlesku nejen od hostů, ale také od dívek z dětských domovů, jež si odnesly kromě zážitku i jeho podpis.

V průběhu večera poděkovala Tereza Stopková podporovatelům za mimořádný přínos a práci pro děti v dětských domovech a předala jim plakety.

Tak jako v předchozích ročnících měli hosté možnost v průběhu večera podpořit nadační fond zakoupením výrobků dětí z dětských domovů, nebo věnováním přímých finančních darů, a to nově také přes DMS.

Celkově se během večera podařilo vybrat více než 86 980 korun. Spolu s 14 miliony  korun, které NF přerozdělil do dětských domovů za dobu svého působení. Vybraná  částka pomůže dětským domovům financovat mimoškolní aktivity, kroužky a nakoupit sportovní vybavení.

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům