Podpořit

Tenisový víkend

Tenisový víkend

Již tradiční akcí se stal u dětí velmi populární TENISOVÝ VÍKEND, který letos proběhl od 15. do 17. května.

Děti po pátečním ubytování v  hotelu čekal bowling v Xbowling centru Strašnice a kino.

Sobotní dopoledne už na děti čekaly nachystané kurty v TO Baník Praha. Slunečný den patřil pilnému tréninku s trenéry ze společnosti IBM (Martin, Honza, Honza 2 🙂 a s trenéry SND (Michal, Lucie, Vítek, Nikolka). Jako doprovodný program bylo možné zabruslit si na přilehlé stezce podél Vltavy, navštívit ZOO nebo sledovat semifinálový hokejový zápas Kanada – Česko. Zajištěn byl oběd, svačiny a také kompletní a bohatý pitný režim od Pivovaru Lobkowitz. Večer patřil opět bowlingu a kinu.

V neděli proběhl tenisový turnaj pod vedením Vítka Šuberta. První místo vybojoval Ondra, druhou příčku obsadil Pepa, oba z Krásné Lípy. Sdílené třetí místo patřilo Matějovi ze Zruče a Patrikovi z Tisé. Gratulujeme! Výherci obdrželi poháry a zajímavé ceny, jimž dominoval dres české hokejové reprezentace podepsaný všemi hráči!

Program na kurtech vyvrcholil bojovkou v režii party nadšenců z IBM! Děti se řádně zapotily při sportovních soutěžích i kvízech! Vyhlášení proběhlo z rukou patronky nadačního fondu Jitky Kocurové. Pomyslnou třešínkou na dortu zábavného víkendu byly volné vstupenky na fotbalové utkání Slavie Praha s Duklou, které zajistil pan Václav Novák z IBM.

Nadační fond Srdce na dlani srdečně děkuje všem partnerům a podporovatelům, kteří nám pomohli víkend pro děti z „našich“ dětských domovů uspořádat!

Děkujeme zejména dobrovolníkům a dobrovolnicím: trenéři: Jan Mikolášek, Martin Kotrus, Jan Čapek; malování na obličej Hana Wimmerová; zaměstnanci spol. IBM: Lenka Vraná, Lucia Juchová, Pavel Wimmer, Jana Václavková, Anna Borovská, Kateřina Pavelčíková, Larisa Janačková, Daniela Zárubová, Eva Gašková, Jakub Šimek, Jakub Dorfl, Gita Dorflová, Petra Cimburková, Irena Jančaříková, Václav Novák, Lenka Špiková, Katarzyna Kotula, Grzegorz Graba, ; zaměstnanci spol. RWE: Lenka Kružíková, Barbora Urbanová.

Zvláštní poděkování patří Monice Novákové z IBM za její neutuchající energii a velmi významnou organizační podporu akce!

Fotogalerie zde:

Fotogalerie Milana Jonaše:

TO BANIK

 

IBM-Logo

lobkowicz-logo-300x81

xbowling-strasnice

1284

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům