Podpořit

Tenisový víkend v Praze

Tenisový víkend v Praze

O víkendu 6. až 8. června proběhl již třetí ročník tenisového víkendu v Praze!

Vítek Šubert přišel před 3 lety s nápadem pořádat pro děti aktivní víkendy a podporovat jejich sportovní talent. Vítek je zaměřen na tenis a k  naplánování tenisového víkendu tedy nebylo daleko. Z celé akcese  stává velice pěkná tradice a letošní třetí ročník byl podle slov dětí tím nejvydařenějším!  Šikovných 29 dětí z dětských domovů Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice a Tisá přijely v pátek do Prahy a ubytovaly se v Hotelu Fortuna Rhea. V pátek na děti čekalo kino a bowling.

Sobotu děti strávily na tenisových kurtech v RS Sportcentru. Na kurtech se dětem věnovali instruktoři tenisu a dobrovolníci z řad zaměstnanců partnerských firem nadačního fondu. Večer děti navštívily kino a bowling, aby nikdo nepřišel zkrátka 🙂

V neděli na děti čekal opět tenis a napínavá bojovka v prostorách Kempu Džbán. Po předání cen vítězům následoval bazárek oblečení, které dětem věnovala Nicole Šubertová.

Děti si celý víkend náramně užily, pěkně se opálily a předváděly povedené tenisové údery. Nejlepší z nich se utkaly v tenisovém turnaji.

Velké poděkování patří partnerům nadačního fondu společnosti Adastra a DNS a jejich zaměstnancům, Vítkovi a Nicole Šubertovým, Jitce Kocurové, Honzovi Krejčímu, Jirkovi  Trefilovi, „našim dětem“ co již DD opustily a aktivně nás podporují, Milanovi, Daně, Michalovi a Radce. Celá akce by se nemohla uspořádat bez  areálu  RS Sportcentra, který zcela ZDARMA  poskytnul  velmi příjemné zázemí tenisového areálu na celý víkend. V neposlední řadě děkujeme VŠEM DOBROVOLNÍKŮM /BYLA BY TO DLOUHÁ ŘADA/, ceníme si vaší přízně a pomoci, naše řady se stále rozrůstají a pro všechny bylo odměnou vidět rozzářené oči a úsměv dětí na tváři!

MOC DĚKUJEME ZA VAŠE SRDCE NA DLANI !

 RS Sportcentrum logo

Více než dlouhé řeči velice milou atmosféru víkendu vylíčí následující fotogalerie 🙂

Foto Nicole Šubertová:

Foto Sára Stopková:

1209

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům