Podpořit

Tenisový víkend

Tenisový víkend

O víkendu proběhl 12. – 14. května proběhl 5. ročník oblíbeného tenisového víkendu pro děti z dětských domovů Zruč nad Sázavou, Krásná Lípa, Litoměřice a Tisá.

Po ubytování dětí v Hotelu Loděnice v pražské Troji přímo u trojského slalomového kanálu se děti i personál domovů za doprovodu SND a dobrovolníků přesunuli do trampolínového parku FREESTYLE KOLBENKA, kde pod vedením místních trenérů děti měly možnost zahájit sportovní víkend pohybem a příjemným rozhýbáním se.

Sobotní den pak patřil již plně tenisovému tréninku na kurtech TO Baník Praha pod vedením zkušených trenérů z řad našich dobrovolníků. Děti se pilně učily základům tenisové hry, pokročilejší účastníci prohlubovali své dovednosti a mnozí využili také přilehlé cyklostezky k vydatnému výletu na inline bruslích nebo skateboardu. Tenisový program zahájila patronka nadačního fondu Jitka Kocurová.

Po večeři (skvělá pizza z pizzerie FIGO) sobotní večer děti strávily v kině Cinema City, kde shlédly filmy dle vlastního výběru, pochutnaly si na popkornu a po návratu do hotelu jim ještě zbylo dost sil k tradičnímu večernímu zlobení :-).

V neděli proběhl závěrečný turnaj, kde se ve finále utkali Kuba z Tisé a Ondra z Krásné Lípy, přičemž si po vyrovnaném utkání vítězné vavříny odnesl Ondra! Gratulujeme!

Naše velké díky patří Petrovi Šatavovi za poskytnutí prostor v areálu Tenisového klubu Baník Praha a všem dobrovolníkům a dobrovolnicím, bez kterých by uspořádání víkendu nebylo možné! Jsme velmi rádi, že je tým našich trenéru již stálý a kamarádi nejen z partnerských společností se každý rok ochotně a nadšeně dětem věnují a budují či prohlubují jejich sportovní dovednosti! Děkujeme a těšíme se zase za rok!!!

 

 

 

1264

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům