Podpořit

Tenisový víkend

Tenisový víkend

O víkendu proběhl již 4. ročník oblíbeného tenisového víkendu pro děti z dětských domovů. I přes zahájení v pověrami „oblíbený“ pátek třináctého proběhlo vše bez komplikací a počasí nám víceméně přálo – v sobotu více a v neděli méně J

Páteční a sobotní večer děti strávily v Cinema City na Smíchově a na bowlingu ve Wellness clubu Mida v Podolí. V sobotu se již s nadšením vrhly na tenisové kurty, kde po celý den trénovaly pod vedením trpělivých trenérů. Mezi tréninky si děti zpestřily program jízdou na kole, kondičním během, inline bruslením na přilehlé stezce nebo disc-golfem.

V neděli pak proběhl turnaj SND OPEN 2016, kde se ve finále, stejně jako v minulém roce, utkali Patrik z Tisé a Ondra z Krásné Lípy, přičemž letos byl lepší a první místo získal PATRIK výhrou 4:2.

Patrikovi k vítězství gratulujeme!

Naše velké díky patří Petrovi Šatavovi za poskytnutí prostor v areálu tenisového klubu Baník Praha a všem dobrovolníkům a dobrovolnicím ze spolupracujících firem, jmenovitě: Martinovi, Honzovi a Honzovi, Monice, Vaškovi, Daně, Kristině, Lence, Lucce a Dagmar (všichni IBM), Michalovi, Kubovi, Davidovi, Jirkovi a Petře (všichni DELL), Petrovi, Katce a Daniele (všichni DNS), Andree a Honzovi (oba Adastra), Milanovi (O2), Petrovi P.

 

Fotogalerie:

185

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům