Podpořit

Tenisový víkend pro dětské domovy

Tenisový víkend pro dětské domovy

V termínu 17.-19.5. 2013 jsme se ve správní radě rozhodli pro sportovně talentované děti z našich 4 domovů připravit tenisovou školu a víkend plný sportovních zážitků.
Všichni přijeli do Prahy v pátek odpoledne, ubytování bylo za skvělou cenu v hotelu Tristar, hned večer jsme se rozděli na skupinky dle zájmu dětí a vyrazili. Někdo si vybral kino, jiný zas chtěl zkusit svoje štěstí na bowlingu a jiná skupinka jela na prohlídku noční Prahy.
V sobotu nám počasí trochu zkomplikovalo plány a museli jsme improvizovat. Výběr padl na Auquapark, oběd na Staroměstském náměstí, plavba po Vltavě, pro ty nejmenší dětský koutek a kdo chtěl, mohl jít do kina. V neděli začalo to pravé tenisové klání, sluníčko nás potěšilo od rána a děti se nedaly z tenisových kurtů odtrhnout. Kdo chtěl, mohl si zajezdit na kolečkových bruslích a na závěr pro všechny byla bojovka o pěkné ceny. Hádal se „Zlatý hlas Prahy“, kdo to asi byl ……. :)?

Chtěla bych moc poděkovat za vydařený tenisový víkend. Moc děkuji správní radě Vítkovi za přípravu tenisové školy, Evě a Ditě za organizaci a pomoc při na rychlo vytvořené mokré variantě, Jitce za dodání Delláků J, Magdě a Vlastíkovi ze společnosti O2 , Zdenkovi za vyslání dcery Terezky, Nicol a Monice – zastaly práci od fotografů až po taxikáře, Michalovi za nasazení po celý víkend, Kláře a Tomášovi nejen za skvělé buchty J, Sáře a Petrovi za noční prohlídku Prahy a Martině za lekce na bruslích. Na místě proběhl také bazar dětského oblečení, kde si každý našel věci nejen pro sebe, ale i pro jiné děti z domovů.

Velké poděkování Petrovi , který SND dlouhodobě podporuje a na tenisových kurtech Baník jsme nepokryli ani režii, bez tebe by to opravdu nešlo. Na závěr bych ráda poděkovala Lesům České republiky za podporu a příspěvek na tenisový víkend.

Poděkování patří všem, díky, že máte „Srdce na dlani“ 🙂 . Tereza Stopková

1146

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům