Podpořit

První veřejná prezentace nadačního fondu Srdce na dlani byla úspěšná

První veřejná prezentace nadačního fondu Srdce na dlani byla úspěšná

První veřejná prezentace nadačního fondu Srdce na dlani na podporu dětí z dětských domovů, která nesla motto: „Zanechte otisk v osudu dětí!“, byla úspěšná! Akce proběhla v termínu 25. srpna – 31. srpna 2013 v centru Arkády Pankrác v Praze.

Prezentační akce proběhla za podpory známých osobností Jitky Kocurové, hokejistů HC Sparta Praha Petra Tona a Jana Švrčka, tenisty Bohdana Ulihracha, olympionika Martina Lébla a moderátora Pavla Anděla, ale také za významného přispění mnoha dobrovolníků z partnerských firem nadačního fondu – DNS, DELL a NESS.  Akce se také účastnily děti ze čtyř dětských domovů, nad kterými nadační fond Srdce na dlani drží patronaci.

Jako program byla pro návštěvníky připravena autogramiáda, možnost získání vlastní fotografie se známou osobností i s podpisem, příležitost pohovořit s dětmi z dětských domovů, ale také dětský koutek s hrami pro nejmenší a mnoho dalšího. V průběhu akce zanechávali návštěvníci stánku otisk své dlaně na plátně a pomohli tak vytvořit velké pestrobarevné dílo.

Další prezentační akce nadačního fondu Srdce na dlani je plánována v termínu  7.-11. října na Ovocném trhu v Praze.

Všem partnerům a příznivcům nadačního fondu Srdce na dlani děkujeme!

Zvláštní poděkování patří také našim partnerům, kteří se aktivně podíleli na přípravě a realizaci akce, společnostem Arkády Pankrác, DELL, NESS, DNS, O2, ORACLE, COM-TIP, Truhlářství LIGNUM a NON-FOOD catering Praha.

Kompletní fotogalerie:

140

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům