Podpořit

Vánoční trhy na Kulaťáku!

Vánoční trhy na Kulaťáku!

Děkujeme, že jste přišli podpořit děti z dětských domovů na Vánoční trhy na dejvickém Kulaťáku!

Vánoční trhy na dejvickém Kulaťáku jsou již tradiční akcí, kterou pořádá agentura MVP agency. Propagační stánek nadačního fondu Srdce na dlani a dětských domovů jste mohli nalézt na prostranství na Vítězném náměstí v místě, kde do něj ústí ulice Dejvická, Praha 6 (prostranství před prodejnou KFC a Bageterie Boulevard).

Děti prezentovaly své výrobky, vystupovaly na pódiu a celou akci si náramně užily! Podpořit nás také přišla patronka nadačního fondu Jitka Kocurová, která o činnosti Srdce na dlani pohovořila na pódiu, a také Sára Stopková, která zazpívala několik vánočních písní.

O víkendu 5.12. – 7.12. se akce zúčastnily děti z DD Černá Voda a Litoměřice, o víkendu 12. – 14.12.  přijely do Prahy děti z DD Krásná Lípa. 

První víkend na stánku strávily své odpoledne (a také vystoupily!) děti z Černé Vody, a to i přes to, že celou sobotu bohužel pršelo. Navšívit nás přišla i Lucka K., která z Černé Vody odešla letos v létě do pěstounské péče do Prahy a která nám svou návštěvou udělala velkou radost! Večer na děti čekala večeře a příjemný bowling, kde nám náhodní dárci – manželé věnovali hodinový pronájem dráhy! I jim moc děkujeme! V neděli  zatančili oblíbení a pódii protřelí brejkaři z Litoměřic!

Druhý víkend patřil mladým obyvatelům DD Krásná Lípa. I na ně čekalo odpoledne na stánku, poté večeře a oblíbený bowling, a samozřejmě také vystoupení na podiu dnes již velmi zkušených tanečníků!

Všem podporovatelům mnohokrát děkujeme!!

Fotografie naleznete zde:

Děkujeme MVP agency za pozvání a poskytnutí prostoru zdarma!

MVP_agency_male

133

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům