Podpořit

Prázdninové praxe – poděkování

Prázdninové praxe – poděkování
Letošních prázdninových praxí ze zúčastnil rekordní počet dospívajících z dětských domovů! Děkujeme všem partnerům této úspěšné akce!

Poslední dva týdny obsolvovalo 17 účastníků z dětských domovů Litoměřice, Krásná Lípa a Černá Voda náročný pobyt v Praze. Cílem celé akce je umožnit mladým dospívajícím zakusit 14 dnů samostatného pracovního života, naučit se nové dovednosti a získat zkušenosti, na kterých budou moci v budoucnu stavět v začátcích své pracovní kariéry. Dvoutýdenní pobyt v apartmánech v Praze obnáší samostatné vaření, práci s finančním rozpočtem, nakupování a plánování stravy, samostatnou dopravu MHD a samozřejmě práci u jednoho z partnerů nadačního fondu. Nemalý finanční výdělek, pocit z dobře odvedené práce a zakusení vlastního úspěchu Zvládl jsem to! je našim mladým kamarádům zaslouženou odměnou!

To vše by však nebylo možné bez podpory našich partnerů, kteří byli ochotni naše frekventanty zaměstnat a stát se jim v této (velmi často první) pracovní zkušenosti průvodci. Této podpory si velice vážíme a děkujeme za ni!

Našimi partnery byli společnosti:

Adastra

Dell Technologies

DNS

Axians Redtoo

Balance Club Brumlovka

BAKR CZ

Česká pošta

Hotel U Prince

Kavárna Adria

Pětistovka Restaurant

TO Baník Praha

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům