Podpořit

Poslední den prázdnin 2015

Poslední den prázdnin 2015

Tak, jako každý rok, i letos proběhla již tradiční akce POSLEDNÍ DEN PRÁZDNIN, a to poslední sobotu letošních letních prázdnin, 29. srpna. Celý den se tentokrát nesl v duchu exotické HAVAJE!

Hostitelem se pro letošní rok stal Dětský domov Litoměřice a nutno uznat, že tak, jako každý rok, bylo vše perfektně nachystáno, organizačně zajištěno a podpořeno svěžím a nápaditým občerstvením z dílny paní kuchařek z  litoměřického domova! Nechybělo mnoho mlsků, čokoládové fondue, jednohubky, štrůdl, limonády a mnoho mnoho dalšího, ale také grilovaná kuřata, opékané buřty či spousta ovoce!  Programu se zúčastnily také děti a vychovatelé z DD Zruč nad Sázavou, Tisá a Krásná Lípa. Jelikož v pátek před tímto dnem plným zábavy proběhlo závěrečné vyúčtování prázdninových praxí, dorazili také téměř všichni účastníci tohoto projektu.

Celým dnem se proplétaly havajské motivy, soutěžilo se individuálně i v týmech, lovily se perly a řešili se rozličné úkoly. Celým dnem mile provázela patronka nadačního fondu Srdce na dlani Jitka Kocurová.

V individuální části se nejlépe umístili – 1. místo Patrik z Tisé, 2. místo Nikolas ze Zruče a Martina z Litoměřic, 3. místo Radim ze Zruče a Dominik ze Zruče. Ve skupinové části zvítězil tým růžových ve složení – kapitán Patrik, Míša, Adélka, Naty, Radim, Nikola a Honza. Všem výhercům srdečně gratulujeme!

Soutěžilo se tentokrát o mnoho hodnotných a praktických cen, které darovali především společnosti Adastra a Oracle.

Srdečné díky Srdce na dlani patří všem dobrovolníkům, DD Litoměřice za skvělou přípravu celé akce a za nachystání opravdu vynikajícího pohoštění, štědrým dárcům za věnování mnoha hodnotných dárků a především všem úžasným malým i velkým soutěžícím, díky nimž jsme si i my celý den náramně užili!

Fotogalerii můžete shlédnout zde:

1149

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům