Podpořit

Netradiční podoba projektu Rok poté…

Netradiční podoba projektu Rok poté…

Rok poté… je název projektu, který si klade za cíl co nejvíce usnadnit mladým lidem po opuštění dětského domova vstup do reálného života, a to skrze poskytutí co nejširší možné podpory. Ačkoliv jednou z podmínek účasti na projektu je dokončené střední vzdělání (SŠ s maturitou, SOU s výučním listem), nadační fond Srdce na dlani neodmítá pomoc ani těm, kteří sice tuto stěžejní podmínku nesplnili, ale ocitli se ve velmi tíživé životní situaci.

Do projektu Rok poté… byla zařazena osmnáctiletá slečna S., která se ocitla s dnes čtrnáctidenní Terezkou v azylovém domě, bez prostředků, bez vybavení, bez rodiny, bez přátel, bez jakékoliv podpory…

Díky okamžité reakci zaměstnanců společností DELL a DNS mají dnes maminka i Terezka veškeré potřebné vybavení, jako jsou hygientické prostředky, kojenecká výživa, oblečení, jednorázové i látkové pleny, kompletně vybavená postýlka a mnoho dalšího!

Srdečný dík nejen nadačního fondu, ale především obou děvčat patří všem, kteří neváhali, uspořádali bleskovou sbírku či se do ní zapojili!! Velký dík patří také patronce nadačního fondu Jitce Kocurové, která poskytla krásný kočárek a mnoho oblečení!

13

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům