Podpořit

Nessovský víkend v Černé Vodě

Nessovský  víkend v Černé Vodě

První říjnový víkend strávili zaměstnanci Ness společně s dětmi z  dětského domova v Černé Vodě. Tentokrát jsme pro ně nachystali na základně u pana Blaha aktivity v přírodě.

V sobotu jsme se rozdělili do týmů a zahráli si šipkovanou. Po cestě jsme plnili spoustu náročných úkolů, prošli okolí Černé Vody, v rámci trasy jsme vyšplhali na Píšťalu, prošli zříceninu Kaltenštejna, hledali „cashky“, vyrobili si týmového talismana a složili i básničku z předem daných slov. Odpoledne jsme pokračovali hledáním pokladu – byla to taška plná sladkých odměn pro děti. Pak jsme si zajeli na krátký výlet do zooparku v Lipové, kde jsme obdivovali zvířátka a v rámci speciálního programu ke dni zvířat shlédli např. akrobatické vystoupení psů,  vyrobili si náramek  z korálků, nebo si ti odvážní z nás nechali udělat malované tetování. Večer jsme si zapálili táborák, opekli buřty, a když se setmělo vyrazili jsme s lampióny a baterkami na cestu do domova.

V neděli jsme si společně vyrobili a pomalovali papírové draky, které jsme pak na louce pouštěli. Sice foukalo trošku méně než v sobotu, ale i tak se nám podařilo dostat všechny draky na oblohu 🙂

Jako vždy, víkend strašně rychle utekl. Všichni jsme si ho náramně užili a už se zase těšíme, až se znovu v zimě sejdeme.

Jménem dětí bych chtěla poděkovat panu Blahovi za poskytnutí prostoru pro akci a péči, kterou nám věnoval, a kolegům z Nessu  Ivě s Andrejkou, Petrovi s Bárou a Tomem, Pepovi s holkama, Kubovi a Romanovi s Honzou, že přijeli a připravili další krásné víkendové setkání.

Text: Dita

Foto: Kuba Laušman

190

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům