Podpořit

Děti z Černé Vody zabodovaly na turnaji pořádaném M.B.A. Finance

Děti z Černé Vody zabodovaly na turnaji pořádaném M.B.A. Finance

V sobotu 3. září se na hřišti v jesenické ZŠ Nábřežní uskutečnilo sportovní dopoledne pro děti z dětských domovů nazvané MBA FOTBAL CUP 2016, které již podruhé uspořádal jeden z našich podporovatelů – společnost M.B.A Finance. Akce se kromě dětského domova z Jeseníku zúčastnil i „náš“ Dětský domov Černá Voda.

Jednotlivé týmy se utkaly nejen ve fotbale, jak název turnaje vypovídá, ale také ve vybíjené. Jednotlivci pak mohli ještě soutěžit v miniatletickém pětiboji. K dispozici bylo také občerstvení – obložené bagetky, ovoce, pití a také populární Brumíci, kteří zmizeli jako první.

V mladší kategorii zvítězil tým Modrých tygrů, který nejprve porazil jesenickou Barcelonu a následně tým pořadatele M.B.A Finance pojmenovaný Mimoni. Starší kategorii pro změnu ovládli jeseničtí Pokémoni, před kterými se museli sklonit nejen pořádající Mimoni, ale také černovodští Černí panteři.

O pomyslném celkovém vítězství v rámci sportovní dopoledne tak rozhodla vybíjená. Skóre 1:1 si vyžádalo tiebreak, kde o jeden život zvítězil tým DD Jeseník a stal se tak celkovým vítězem turnaje.

S velkým úspěchem se také setkala novinka – a sice miniatletický pětiboj. Ten se skládal ze skoku do dálky, skoku z místa, hodu míčkem a z běhů na 60 a 200metrů. Za absolvování každé disciplíny sbíraly děti razítka. Každý úspěšný sběratel získal čokoládovou medaili a diplom.

Oceněni byli samozřejmě i členové fotbalových a volejbalových týmů. Největší radost měly děti ze zlatých medailí a pohárů určených pro vítěze.

„Dětem se sportovní den moc líbil, hlavně souboj ve vybíjené. Velkou radost jim udělal také výborný oběd v restauraci a zaslané fotky,“ prozradily vychovatelky Jana Schopfová a Kateřina Beťáková z Dětského domova Černá Voda, které děti na turnaj doprovázely. Přidaly také poděkování: „Děkujeme všem zaměstnancům MBA za pěknou akci a zejména za čas, který s dětmi strávili ve svém volnu.“

 

17

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům