Podpořit

JUBILEJNÍ DESÁTÝ ROČNÍK VÁNOČNÍHO KONCERTU

Dne 25. listopadu 2014 proběhl již tradiční každoroční Vánoční benefiční koncert nadačního fondu Srdce na dlani na podporu dětem z dětských domovů. Slavnostní, již téměř adventní, atmosféru večera v Národním domě na Vinohradech v Praze doprovodila svým koncertem skupina Mandrage a také vystoupení dětí z dětských domovů.

V uplynulých letech měl nadační fond Srdce na dlani možnost spolupracovat s mnoha známými osobnostmi z řad zpěváků, kapel i moderátorů. Průvodcem letošního ročníku se stal osvědčený a vynikající moderátor Pavel Anděl, vystoupila také oblíbená skupina Mandrage. Hosty večera z podia také krátce pozdravila patronka nadačního fondu Jitka Kocurová. Samozřejmě nechyběla vystoupení dětí z dětských domovů, které mohly předvést svůj um před bezmála šesti sty diváky v sále. Jejich program se setkal s velkým ohlasem publika!

Hosté ocenili nejen vystupující děti, ale rovněž podpořili nadační fond zakoupením výrobků z dětských domovů a finančními dary. Během večera se podařilo vybrat krásných 85.898 Kč v hotovosti a ccá 10.000Kč pomocí DMS (přesná částka není zatím známa), které budou beze zbytku použity na financování potřeb těchto dětí, zejména úhradu jejich zájmových kroužků.

Za dvanáct let fungování nadační fond Srdce na dlani vyprovodil do reálného života mnoho dětí, u mnoha z nich byl přítomen jejich prvním krůčkům, dospívání i přicházející dospělosti. Hrdě prezentuje dlouhodobé a propracované projekty a především velké nasazení a lásku všech, kteří se na spolupráci podílejí.

V současné době drží nadační fond Srdce na dlani patronát nad pěti dětskými domovy, konkrétně v Tisé, Černé Vodě, Litoměřicích, Krásné Lípě a Zruči nad Sázavou. Nadační činnost by byla nemyslitelná bez pomoci generálních partnerů – společností DELL Computer, ADASTRA a DNS. Vánoční benefiční koncert zaštítili generální partneři koncertu – společnosti DELL Computer, Adastra a CZ.NIC a hlavní partner koncertu – společnost DNS.

Foto Josef Bouška:

Fotografie v tiskové kvalitě stahujte ZDE.

Foto Lukáš Caletka:

Fotografie v tiskové kvalitě stahujte ZDE.

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům