Podpořit

Hory se SND pro děti z DD

Hory se SND pro děti z DD

Děti z dětských domovů Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice a Tisá strávily, samozřejmě spolu se svými tetami a strejdy, lyžařský víkend se Srdcem na dlani na Benecku v Krkonoších!

Od pátku 17.2. do neděle 19. února strávili děti i vychovatelé z DD, lidé z nadačního fondu Srdce na dlani a také dobrovolníci super víkned na Benecku v Krkonoších! Ubytování a strava byly zajištěny, tak jako v loňském roce, v Hotelu Kubát přímo u sjezdovek! Pátek se nesl v duchu vybalování a volné zábavy, sobota už v plném proudu patřila lyžování, bobování a radovánkám na sněhu! Pro všechny děti byli zajištěni instruktoři z řad dobrovolníků, kteří nadační fond Srdce na dlani podporují a bez nichž bychom nemohli víkend pro děti uskutečnit! Sobotní den byl zakončen  snowtubingem a diskotékou. V neděli dopoledne nás čekalo (na rozdíl od minulého roku) super počasí a tedy závod ve slalomu, ve kterém zvítězil Pepa z Krásné Lípy. Po obědě a rozdání symbolických cen se všichni účastníci rozjeli do svých domovů.

Velké poděkování nadačního fondu Srdce na dlani patří především všem dobrovolníkům: Ríšovi, Jirkovi, Renatě, Ivanovi, Katce, Petrovi, Míše, Honzovi, Michalovi, Monice, Davidovi, Kubovi a Soně!

Fotogalerie SND:

1193

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům