Podpořit

Vánoční charitativní koncert

Vánoční charitativní koncert
Již po 15 jsme se sešli na Vánočním charitativním koncertu nadačního fondu Srdce na dlani, abychom podpořili děti z dětských domovů Černá Voda, Krásná Lípa, Litoměřice, Tisá a Zruč nad Sázavou! Nově v krásných prostorách Slovanského domu!

Již patnáctý ročník Vánočního charitativního koncertu byl ozdoben krásným prostorem Slovanského domu. Úžasná vystoupení dětí z dětských domovů doplnili tanečníci a akrobati z Losers Cirque Company, duo DaeMen a showmani Nasty a En.Dru. Večerem provázel jako vždy úžasný Pavel Anděl, zahájení koncertu se již tradičně ujal zakladatel nadačního fondu Vítek Šubert a patronka fondu Jitka Kocurová.

Velký dík patří nejen skvěle připraveným dětem z dětských domovů, které večer ozdobily svými vystoupeními a také prodejem vlastnoručně připravených výrobků, ale především generálním partnerům koncertu, společnostem ADASTRA, DNS a DELL Technologies a hlavním partnerům koncertu, společnostem Axians, Bakr a Caleum!

V průběhu večera bylo vybráno neuvěřitelných 308 704 Kč a dětské domovy prodejem výrobků utržily skvělých 65 020 Kč! Všem dárcům srdečně děkujeme!!

 

 

1252

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům