Podpořit

Tenisový víkend 2019

Tenisový víkend 2019
O víkendu proběhl již sedmý ročník oblíbeného Tenisového víkendu v Praze.

Děti z našich dětských domovů se sjely v pátek odpoledne do Prahy a po ubytování v Hotelu Olšanka jsme vyrazili společně s dobrovolníky na “uvítací" bowling.

V sobotu jsme se sešli na tenisových kurtech TO Baník Praha, kde účastníky přivítal zakladatel nadačního fondu a patron turnaje Vítek Šubert. Poté se dětem po celý den trpělivě věnovali tenisoví trenéři v čele s Vítkem a připravovali je na již tradiční nedělní turnaj. Náročné tréninky děti prokládaly jízdou na inline a koloběžkách na přilehlé cyklostezce a nejmenší účastníci vyrazili na odpolední pohádku do kina. Večer opět následoval bowling a návštěva kina pro starší děti.

V neděli dopoledne se dětem opět věnovali trenéři a poté již odstartoval očekávaný tenisový turnaj. V nejmladší kategorii zvítězil Patrik z Krásné Lípy, v kategorii našich juniorů zvítězila Anička ze Zruče n. Sázavou a finále nejzdatnějších tenistů si zahráli Martin z Krásné Lípy a Pepa z Tisé. Po náročném souboji našich dvou tenisových es si cenu pro vítěze turnaje odnesl zkušenější Martin a my mu srdečně gratulujeme! 🙂

Zároveň děkujeme Petru Šatavovi za možnost uskutečnit tenisový víkend právě na kurtech TO Baník Praha, našim dobrovolníkům Kubovi, Michalovi, Jirkovi, Tomášovi, Laďce, Vítkovi, Davidovi, Petrovi, Patrikovi, Ondrovi a Karolíně.

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům