Podpořit

Vyhlašování „motiváku“

Vyhlašování „motiváku“

Utekl nám další školní půlrok a máme tu opět vyhlašování motivačního programu!

Záměrem Motivačního programu je motivování dětí a dospívajících k větší zodpovědnosti ve školní oblasti (studium a studijní výsledky, přístupu ke svým spolužákům, chování a aktivita), v chování a vztahu ke svému okolí (zájem o pomoc v rámci domova, pomoc při péči o ostatní děti, vzájemná slušnost, tolerance, kultivování mezilidských vztahů, vztah k osobním i společným věcem) a v mimoškolních činnostech (návštěva zájmových kroužků, reprezentace domova). Mimoškolní činnosti jsou nadací Srdce na dlani velmi podporovány a tvoří jeden z pilířů její pomoci v domovech.

Součástí letošního vyhlašování motivačnho programu bylo také předávání smartphonů, které věnovala společnost ASUS. Mobilní telefon obdržel z každého domova vždy jeden z nejvýše bodovaných, kdo ještě svůj mobil nemá a kdo svým chováním může být vzorem ostatním! Děkujeme!

Společnost ADASTRA pružně a velmi mile zareagovala na potřeby DD ve Zruči nad Sázavou a věnovala domovu sadu outdoorového vybavení, spací pytle, karimatky, stany a další. Děkujeme!

Srdečně gratulujeme všem oceněným!

 

1100

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům