Podpořit

Poděkování za velikonoční sbírku

Dovolte mi jménem nadačního fondu Srdce na dlani a především pak jménem dětí z dětského domova v Tisé poděkovat za organizaci Velikonoční sbírky. Díky Vaší vstřícnosti a ochotě mohly děti s Vámi a Vašimi kolegy strávit příjemné odpoledne a vyzkoušet si prodejní dovednosti, které se jim určitě budou v budoucnu hodit :)

Do včerejší Velikonoční sbírky pro děti z Tisé se zapojily společnosti ASUS COMPUTER Czech Republic s.r.o. a Axians redtoo s.r.o. a díky štědrostí zaměstnanců obou firem se dětem podařilo získat v celkovém součtu krásných 15.720,- Kč.

Tyto prostředky budou beze zbytku využity na náklady spojené s volnočasovými aktivitami dětí. 

Dětský domov v Tisé je umístěn v kopcích, kde je spousta možností pro výlety na kolech či in-linech a vychovatelé tak mohou s dětmi trávit čas smysluplně a rozvíjet jejich kulturní a sportovní dovednosti a znalosti. V rozpočtu dětského domova se však nenachází dostatek finančních prostředků na pořízení odpovídajícího/bezpečného sportovního vybavení nebo třeba jen na dobrý oběd a zmrzlinu pro všechny v rámci celodenního výletu na kolech. A právě k těmto účelům jsou využívány finanční prostředky získané prostřednictvím tématických sbírek ve firmách.

 

 

DĚKUJEME SPONZORŮM

Připojte se k našim dárcům